HTML

Fejből röppent mesék

Saját mesék kitalálása, meseírás, meseolvasás gyerekeknek és szüleiknek. Mesekönyvet írtam (még nem jelent meg) a 2,5 éves kortól 6-7 éves korú kisgyermekek számára. Fejből kitalált, sajátos témájú, rövid történetek népmesei elemekkel.

Friss topikok

  • Kalor: hetfon megy el az adobevallasom, meg ha nem is sok az egy szazaleka, de megy az altalad megadott s... (2010.02.11. 18:45) Végre elkezdődött!
  • andi.nagy: Szia! Örülök, hogy megtaláltalak! Sok sikert a könyvhöz, én biztos fogok vásárolni belőle, a gyerk... (2009.11.29. 16:37) És akkor a rajzok!
  • Kalor: szia, hat ez szuper hir! akkor rajzolj csak szorgosan... sajnalom, hgoy a mai talink elmaradt, de ... (2009.09.24. 19:46) Lassan, de haladok!
  • Kalor: hello, hazajottunk! de jo, latom, van fejlemeny! szuper!!! csak kitartas! (2009.09.17. 08:07) A nagy érdeklődésre való tekintettel...
  • Kalor: latom, lassan belejossz :))) mi most elmegyunk ket hetre nyaralni, ezert nem nagyon lesz bekapcsol... (2009.08.29. 20:38) Mindenki véleménye számít!

Linkblog

És elkészült!

2011.02.09. 10:42 Gergely Trisza

És elkészült a "nagy mű"!

Számomra hihetetlen még most is. Pedig látom az apró kis képet és a hozzá írt szöveget, amit én hoztam létre, ott mosolyog a sok másik olvasmány mellett szerényen a Syllabux Kiadó első oldalán (www.syllabux.com). 

Valóban kellenek TÁRSAK az útra, olyanok, akik valamiért bíznak bennünk és akikben valamiért mi is bízunk. És nem utolsósorban MAGUNKBAN is kell bíznunk: kitartónak lenni és nem feladni még akkor sem, ha nem áll rendelkezésre semmi, hogy létrehozhassuk, amit elképzeltünk, amiben hiszünk!

Mert egyedül - és főleg pénz nélkül - semmi sem megy! 

Ágh Istvántól olvastam nemrég és idézem röviden: "..."a művészet elveszítette tekintélyét" ebben a globalizált világban..."igen, elvesztette, tulajdonképpen világméretű az egész devalváció. Nem a világ értékei vesznek el, hanem az érték veszti el a közönségét, az érdeklődést."

Pedig mi éppen nem pénzért csináljuk, mi kevesen, sajnos nem sokan, hanem azért, hogy maradandót alkossunk, valamit átadhassunk, ami talán nem lebecsülendő, csak azért mert hagyománykövető és klasszikus. Ezt kellene észrevenni VALAKINEK! 

És a jövőt! Mert most még ugyan nagyon ragaszkodunk a "papírlapokért", mert úgy gondoljuk, az is hozzátartozik az olvasás élményéhez, és ez igaz lehet, de mégis hinnünk kell abban, hogy a jövőnk van annyira fontos, amiért képesek vagyunk áldozatot hozni és lemondani a könyvről, mint nyomtatott anyagról. A 21. század és a következők az elektronikus könyvek világa lesznek. És ez nem csak pénz kérdése!

Már csak annyit írok a végére: KÖSZÖNÖM!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fejbolroppentmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr252648727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása