HTML

Fejből röppent mesék

Saját mesék kitalálása, meseírás, meseolvasás gyerekeknek és szüleiknek. Mesekönyvet írtam (még nem jelent meg) a 2,5 éves kortól 6-7 éves korú kisgyermekek számára. Fejből kitalált, sajátos témájú, rövid történetek népmesei elemekkel.

Friss topikok

  • Kalor: hetfon megy el az adobevallasom, meg ha nem is sok az egy szazaleka, de megy az altalad megadott s... (2010.02.11. 18:45) Végre elkezdődött!
  • andi.nagy: Szia! Örülök, hogy megtaláltalak! Sok sikert a könyvhöz, én biztos fogok vásárolni belőle, a gyerk... (2009.11.29. 16:37) És akkor a rajzok!
  • Kalor: szia, hat ez szuper hir! akkor rajzolj csak szorgosan... sajnalom, hgoy a mai talink elmaradt, de ... (2009.09.24. 19:46) Lassan, de haladok!
  • Kalor: hello, hazajottunk! de jo, latom, van fejlemeny! szuper!!! csak kitartas! (2009.09.17. 08:07) A nagy érdeklődésre való tekintettel...
  • Kalor: latom, lassan belejossz :))) mi most elmegyunk ket hetre nyaralni, ezert nem nagyon lesz bekapcsol... (2009.08.29. 20:38) Mindenki véleménye számít!

Linkblog

És akkor a rajzok!

2009.11.28. 21:54 Gergely Trisza

Kedves Mindenki!

Lassan vége a novembernek és most már ekészültek a rajzok, minek után ebben a hónapban volt időm bőven ezzel (is) foglalkozni... Hát nem vagyok K. Lukáts Kató vagy Róna Emy, Marton Magda, akik az általam gyerekkorom óta kedvelt illusztrátorok, de talán egyszer... vagy ti hogy látjátok?

Addig is gyakorolni, gyakorolni...

Szomorúan tapasztaltam, hogy az eddig megkeresett kiadók mind elhatárolódtak, mert - profitorientáltságuk miatt - nem bíznak a vásárlókban, akik esetleg vinnék a könyvemet. Örömhír, hogy az óvoda-pedagógusok érdeklődést mutattak a meséim iránt, így bevittem a kéziratot, most abból (is) mesélnek, remélem... és egy Alapítvány talán támogat is, hogy könyv legyen a kéziratból, erről később még írok.

Újabb meséket ötlöttem például a Lusta királylányról...és még nincs vége!

És akkor a rajzok!

Először egyet most tesztként bemásolok, sikerül-e... Hoppá, megjelent! Na, akkor jöhet a többi is sorjában... Most pedig egy színesben is...

Lehet kommentezni... :-))))

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fejbolroppentmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr721559642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andi.nagy 2009.11.29. 16:37:58

Szia! Örülök, hogy megtaláltalak! Sok sikert a könyvhöz, én biztos fogok vásárolni belőle, a gyerkőceim imádják a meséket. Puszi nektek! Ezer éve barátnőd: Andi
süti beállítások módosítása